Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

σαπούνι κόκκινη άργιλος-βάλσαμο

Συστατικά: εκχύλισμα βάλσαμου σε βιολογικό ελαιόλαδο, αμυγδαλόλαδο, βούτυρο κακάο, βούτυρο καριτέ, βούτυρο καρύδας, κόκκινη άργιλος, καρύδια, βρώμη, μέλι,
αιθέριο έλαιο: πατσουλί, υλάνκ-υλάνγκ
νερό, ΝαΟΗ                ημ παρ. : 16-7-2014

Είναι εξαιρετικό για τα χέρια, το πρόσωπο και το σώμα καθώς χαρίζει απαλή και ισορροπημένη επιδερμίδα.
Καθαρίζει εξαιρετικά, διατηρεί απαλό το δέρμα καθώς το θρέφει, χωρίς να το ξηραίνει ή να προκαλεί ερεθισμούς. Τονώνει και φωτίζει την επιδερμίδα.

Σαν μάσκα ομορφιάς προσώπου και αισθανθείτε το δέρμα σας καθαρό από τυχόν ερεθισμούς, λαμπερό με υγιή όψη.

Ο κόκκινος άργιλος είναι πολύ πιο μαλακός και φιλικός με το δέρμα σε σχέση με τον πράσινο ή ακόμα και τον άσπρο. Συνιστάται για το ευαίσθητο δέρμα και δέρμα που υποφέρει από ερεθισμούς.

Πλούσιος σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία ο κόκκινος άργιλος απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα στο ανώτερο στρώμα της επιδερμίδας, ευνοώντας την φυσιολογική ανάπλαση τους και καθιστώντας το δέρμα ελεύθερο να αναπνεύσει.

Η χρήση του κόκκινου αργίλου στο δέρμα το διατηρεί καθαρό από τυχόν ερεθισμούς ή σπυράκια, απορροφά το περιττό σμήγμα, απομακρύνει τοξίνες, βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αίματος χαρίζοντας έτσι όλες τις προϋποθέσεις για όμορφο υγιή δέρμα.

οδηγίες χρήσης:
Για το σώμα: τρίψτε το λίγο σε σφουγγάρι ή γάντι μπάνιου και πλυθείτε. Με την συνεχή χρήση η επιφάνεια του σαπουνιού θα αρχίσει να γίνεται πιο τραχιά και έτσι θα μπορεί να γίνεται πίλινγκ και χωρίς την βοήθεια από γάντι μπάνιου. Αυτό είναι κυρίως χρήσιμο για το πρόσωπο..

· Σαν μάσκα ομορφιάς προσώπου: πλύνετε το πρόσωπο σας με το σαπούνι και αφήστε το για περίπου 5 λεπτά. Ξεβγάλετε καλά και απλώστε λάδι ή κρέμα προσώπου. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε μία φορά την εβδομάδα αν έχετε λιπαρό ή μεικτό δέρμα και εβδομάδα παρά εβδομάδα αν έχετε κανονικό ή ξηρό δέρμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου